Skip to main content

Günlük 30$ nasıl kazanılır!

 Bu kılavuz, ClickProfit projesini kullanarak beş adımda 30 $ gelire nasıl ulaşılacağını ayrıntılı olarak açıklayacaktır. 



Adım 1: Denge ile çalışın.

Bakiyeniz her saniye büyüyor, kayıt olduktan sonra Telegram'a ve sosyal ağ Vkontakte'ye abone olduğunuz için 5 $ bonus aldınız, ek 6 $ bonus kazandınız. 

Bu bonuslar her gün bakiyenize %0.01 kar getirir, her saniye tahakkuk, bonus miktarı ne kadar büyük olursa, her saniye kazancınız o kadar yüksek olur, tavsiyeleri davet ederek bonuslar artırılabilir, bunu Ortaklık Programı bölümünde öğrenebilirsiniz. 

Adım 2: bakiyeyi yatırmak. 

Bakiyeniz otomatik olarak yatırılır ve günlük %2,5 oranında büyür, yeniden yatırım da otomatik olarak gider.

Sadece bakiyenizi yenilemeniz veya reklam görüntülemelerinden, yönlendirme gelirlerinden, bonus kârlarından elde edilen gelirlerden birikim yapmanız yeterlidir. 

Ödeme sistemlerini, banka kartlarını, kripto para birimlerini kullanarak bakiyeyi yenileyebilirsiniz. 

3. Adım: Reklamları görüntüleyin.

Kişisel hesabınızda, bakiyenizden kazanç elde ettiğiniz her bir reklamı görüntüleyerek reklam şirketlerinin bir listesi bulunur, reklamları nasıl görüntülemeniz gerekir: reklamlar listesinde "Görüntüle" düğmesini görürsünüz ve yatırılacak tutarın yanında Bakiyeniz, butona tıkladığınızda, zamanlayıcının üst kısmında reklamı yapılan siteyi göreceksiniz, captcha zamanlayıcısından sonra bir sayı seçimi ile captcha'yı girdikten sonra bakiyeniz otomatik olarak artacaktır. 

Ardından, "Görüntülenenler" bölümündeki reklamları yeniden tıklayabilirsiniz, ancak görüntüleme başına ödeme olmadan. 

Adım 4: sevk programı.

ClickProfit, tavsiyeleri davet ederek para kazanmak için harika bir fırsat sunar, kişisel olarak davet edilen her tavsiyeyi kaydettirmek için 3$ bonus kazanırsınız.

Bakiyenin her yenilenmesinden beş seviyeli program kapsamında tahakkuklar:

  • Birinci seviye yönlendirmelerden %7
  • İkinci seviye yönlendirmelerden %3
  • Üçüncü seviyedeki yönlendirmelerden %1
  • Dördüncü seviyedeki yönlendirmelerden %1
  • Beşinci seviyedeki yönlendirmelerden %1

Aktif tavsiyeleriniz önemli bir gelir noktası olabilir, ClickProfit kârın %5'ini öder - tavsiyeleriniz reklamları görüntüler ve siz kazanırsınız.

Böylece, tavsiyeleri davet ederek iyi bir pasif gelir elde edebilirsiniz!

Kariyer kurarak kazanın
Yönlendirmeleri davet ederek, sitede yaptıkları harcamalardan yalnızca kayıt için bonus ve faiz almakla kalmaz, aynı zamanda kariyerinizi ClickProfit'te inşa edersiniz. Kariyer tablosunda belirli bir seviyeye ulaşmanıza bağlı olarak, ek kar tahakkukları alırsınız, bu arada referans sayısını toplamaya veya kalite üzerinde çalışmaya, yani referansları bakiyeyi yenilemeye ve para harcamaya motive etmeye odaklanabilirsiniz.

İlk seviyenin kayıtlı referans sayısı için bonuslar:

  • Seviye 1: 10 tavsiye + 5$ bonus kazanıldı
  • 2. Seviye: 30 tavsiye + tahakkuk eden 12$ bonus
  • Seviye 3: 70 tavsiye + tahakkuk eden 30 $ bonus
  • 4. Seviye: 150 tavsiye + tahakkuk eden 70 $ bonus
  • Seviye 5: 250 tavsiye + 200$ bonus verildi

Yönlendirmeleriniz tarafından bakiye yenileme miktarı için bonuslar:

  • Seviye 1: 30$ yatırılır, bakiyenize 2$ eklenir
  • Seviye 2: 100$ yatırıldı, bakiyenizden 7$ alacaksınız
  • Seviye 3: 300$ yatırıldı, bakiyenize 20$ eklendi
  • Seviye 4: 800$ yatırılır, bakiyenize 50$ eklenir
  • Seviye 5: 2000$ yatırıldı, bakiyenize 150$ eklendi

*İlk seviye için 250 yönlendirme, kayıt için bonusun tahakkuk ettiği maksimum miktardır, sonraki yönlendirmeler için sadece bakiye yenileme yüzdeleri ve kazanç yüzdeleri tahakkuk ettirilir.

Adım 5: özet.

Bir hesap açarak, zaten ikramiyelerden gelir elde edersiniz, ancak küçük bir gelir. 
Kazançları hızlandırmak için 0,1 dolardan başlayan fiyatlarla yatırım yapabilir ve otomatik yeniden yatırımla günde %2,5 kazanabilirsiniz. 
Reklamları görüntüleyerek bakiyeye gelir elde edersiniz - bu para otomatik olarak yatırılır. 
Tavsiyeleri davet etmek çok karlı - ikramiye alırsınız ve gelirlerinden kar edersiniz. 
Nasıl bir gelir elde edeceğinize karar vermek size kalmış, çok yakında günlük 30$'lık bir gelire ulaşacağınızdan eminiz. 


ClickProfit ile ilgili sorularınız varsa support@clickprofit.biz mail adresimize yazabilirsiniz.

Comments

Popular posts from this blog

META FORCE'a nasıl kayıt olunur

META FORCE 'a nasıl kayıt olunur, 1 Akıllı telefonunuza veya PC'nize Poligon uyumlu bir cüzdan yükleyin. (Metamask, Trust Wallet) Devamını oku 2 Cüzdanınızı en az 10 DAI ve 1 MATIC ile doldurun - kripto para birimi satın almak için kripto para borsalarını veya ek hizmetleri (Metamask, Trust Wallet uygulamalarında) kullanın. Devamını oku 3 PC için - Kayıt düğmesine tıklayarak kayda devam edin. Akıllı telefon için - Kripto cüzdanınızda tarayıcı sekmesini açın. Devamını oku 4 Üst sıra bağlantınızı kopyalayıp kripto para cüzdanı uygulama tarayıcısına yapıştırın: https://meta-force.space/r/FKt9ZeOXF8 5 Kayıt sayfasına gitmek için Kaydol' a tıklayın

SuperEx Exchange Get $20 Per Account No Kyc Need!

 🚀 SuperEx Exchange Airdrop 🚀 🔹OLD AIRDROP BUT LIVE 🔹Very Huge Profit ➖Exchange Loot ➖Get $20 Per Account ➖Unlimited Loot ➖Signup With Email ➖No Kyc Need ➖Done ➖Instant Reward Distribution 🔥Good News - SuperEx Airdrop ET Token Listing In 3Days So Airdrop Still Live Join Fast With Multiple Accounts ✅Link: Superex Link 🔹All token in locked state so wait for any unlock update ⛔Note: Verification Code Coming In Spam Folder So Check There & Complete Registration, Loot Fast With Multiple Accounts, Must Do On/Off Aeroplane Mode Before Creating A New Account. 🔹Disclaimer: We are Airdrop Hunters. Don't send any fees for receiving airdrop tokens. Just join airdrop for free!

HERCULIST Join thousands of like minded business owners and opportunity seekers from all over the world.

  herculist.com Get traffic. Advertise to  THOUSANDS  Daily, FREE! Currently serving  256339  members Login Why  HercuList ? Trusted For almost 20 years, HercuList has been a trusted internet marketing source for thousands of marketers worldwide. Powerful Tools Many FREE advertising tools to choose from to help build your business, including our new MonsterBLURB splash page builder. Email/Web Marketing Embedded 100% safe optin list. Send your ad to opportunity seekers in email and web format. Earn Affiliate program paying up to 50% commissions. Get paid within 24 hours. 100% Real Traffic REAL people means real traffic to your website. No Fake traffic or bots. Network Join thousands of like minded business owners and opportunity seekers from all over the world. Get Started