Skip to main content

Artık daha da fazla Shopping Points elde edeceksiniz

 İyi haber: Bundan böyle, Cashback'inize ek olarak myWorld.com'daki alışverişleriniz için her zamankinden daha fazla Shopping Point alacaksınız. Sizin için bu, Benefit Lounge'daki heyecan verici Fırsatlarımızı güvence altına almak için daha da fazla fırsat anlamına geliyor.

Yıldırım Hızında Alışveriş Noktaları

Daha da iyisi: Shopping Point'leriniz artık eskisinden daha hızlı bir şekilde size sunuluyor. Satın alma işleminizi kaydettirdikten kısa bir süre sonra Shopping Point'lerinizi profilinize aktaracağız ve bunları hemen kullanabilirsiniz.

Özet olarak sizin için yaptığımız iyileştirmeler:
• Her satın alma için daha fazla Shopping Points
• Onlarla Benefit Lounge'da ve travelWorld'de daha da fazla Fırsat elde edersiniz
• Shopping Points'leriniz daha da erken kullanıma hazır

Alışveriş yapın ve artan Alışveriş Puanları toplayın
Bu da myWorld.com ile alışverişi sizin için daha da değerli kılıyor. Çünkü Shopping Points'lerinizle ne kadar çok Fırsatı güvence altına alırsanız, o kadar fazla tasarruf edersiniz. Hemen alışveriş yapın, Cashback ve ek olarak kalıcı olarak artan Shopping Points 
'lerinizi toplayın ve Fırsatlarınızı yakalayın.


Diğer ülkelerde puanları kullanın
Shopping Point'lerinizi, kazandığınız para biriminden farklı bir para biriminde sunulan bir Fırsat için kullanmak isterseniz, farklı bir Shopping Points tutarı görürsünüz. Shopping Points'ler satın alma tutarınıza göre kredilendirildiğinden, toplanan tutar yerel para birimine göre değişir. Farklı bir para biriminde bir Anlaşma olması durumunda, Shopping Points bakiyeniz bu nedenle günlük döviz kuruna göre ilgili ülke tutarına dönüştürülecektir.

* Marj benefit'leri, satın alınan ürünlere ve Üye İşyeri'ne göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle, işbu web sitesinde bulunan bilgilerin teminatı bulunmamaktadır.

Comments

Popular posts from this blog

META FORCE'a nasıl kayıt olunur

META FORCE 'a nasıl kayıt olunur, 1 Akıllı telefonunuza veya PC'nize Poligon uyumlu bir cüzdan yükleyin. (Metamask, Trust Wallet) Devamını oku 2 Cüzdanınızı en az 10 DAI ve 1 MATIC ile doldurun - kripto para birimi satın almak için kripto para borsalarını veya ek hizmetleri (Metamask, Trust Wallet uygulamalarında) kullanın. Devamını oku 3 PC için - Kayıt düğmesine tıklayarak kayda devam edin. Akıllı telefon için - Kripto cüzdanınızda tarayıcı sekmesini açın. Devamını oku 4 Üst sıra bağlantınızı kopyalayıp kripto para cüzdanı uygulama tarayıcısına yapıştırın: https://meta-force.space/r/FKt9ZeOXF8 5 Kayıt sayfasına gitmek için Kaydol' a tıklayın

SuperEx Exchange Get $20 Per Account No Kyc Need!

 🚀 SuperEx Exchange Airdrop 🚀 🔹OLD AIRDROP BUT LIVE 🔹Very Huge Profit ➖Exchange Loot ➖Get $20 Per Account ➖Unlimited Loot ➖Signup With Email ➖No Kyc Need ➖Done ➖Instant Reward Distribution 🔥Good News - SuperEx Airdrop ET Token Listing In 3Days So Airdrop Still Live Join Fast With Multiple Accounts ✅Link: Superex Link 🔹All token in locked state so wait for any unlock update ⛔Note: Verification Code Coming In Spam Folder So Check There & Complete Registration, Loot Fast With Multiple Accounts, Must Do On/Off Aeroplane Mode Before Creating A New Account. 🔹Disclaimer: We are Airdrop Hunters. Don't send any fees for receiving airdrop tokens. Just join airdrop for free!

HERCULIST Join thousands of like minded business owners and opportunity seekers from all over the world.

  herculist.com Get traffic. Advertise to  THOUSANDS  Daily, FREE! Currently serving  256339  members Login Why  HercuList ? Trusted For almost 20 years, HercuList has been a trusted internet marketing source for thousands of marketers worldwide. Powerful Tools Many FREE advertising tools to choose from to help build your business, including our new MonsterBLURB splash page builder. Email/Web Marketing Embedded 100% safe optin list. Send your ad to opportunity seekers in email and web format. Earn Affiliate program paying up to 50% commissions. Get paid within 24 hours. 100% Real Traffic REAL people means real traffic to your website. No Fake traffic or bots. Network Join thousands of like minded business owners and opportunity seekers from all over the world. Get Started