Skip to main content

#SuperEx #Et Cryptocurrency Exchange İncelemesi: İlk Web 3.0 Cryptocurrency Ticaret Platformu

 

SuperEx Cryptocurrency Exchange İncelemesi: İlk Web 3.0 Cryptocurrency Ticaret Platformu





SuperEx ana hizmetleri arasında kripto para ticareti, türev alım satımı ve dijital varlıklar için merkezi olmayan yüksek güvenlikli depolama yer alır. DeFi, NFT'ler, tasarruf, madencilik, hisse senetleri vb. gibi daha yenilikçi hizmetleri de desteklerken.


1. Giriş
2. SuperEx Değişimi Nedir?
3. Superex Crypto Exchange'in Özellikleri
4. SuperEx Değişim İncelemesi
5. SuperEx Kayıt 
6. SuperEx Girişi
7. SuperEx Simgesi (ET)
8. SuperEx ET Airdrop
9. SuperEx Döviz Alım Satım
10. Özet 



giriş 

SuperEx Cryptocurrency Exchange incelememize hoş geldiniz. Kripto para borsaları, kripto projeleri ve diğerleri dahil olmak üzere her gün birçok proje ortaya çıkıyor.

Tıpkı farklı kripto projelerinde olduğu gibi, kripto para birimi değişim platformlarının piyasaya sürülmesi artık kripto alanında yaygın bir şey oldu - başlatılan son kripto değişimlerinden biri de SuperEx değişim platformu.

Bununla birlikte, birçok kripto meraklısı, değişim platformunun ne kadar güvenilir olduğunu öğrenmek için dürüst SuperEx değişim incelemesini okumaya heveslidir.
Bu yazıda, değişim platformunun güvenilir olup olmadığını öğrenmek için SuperEx değişim platformunun ayrıntılarını ve ayrıca SuperEx değişim incelemesini anlatacağım. 

Genel olarak, blok zinciri ve kriptografinin arkasındaki fikir, ademi merkeziyetçiliktir. Satoshi'nin teknik incelemesinden yola çıkarak, blockchain teknolojisi tamamen bir kişi veya vücut tarafından işletilmeyen merkezi olmayan bir sistem oluşturmakla ilgilidir.
Ademi merkeziyetçilik, bankaların ve kurumların para, finansal ürünler ve finansal hizmetler üzerindeki kontrolünü ortadan kaldıran gelişmekte olan bir finansal teknolojidir.


Merkezi finansta paranız, genel amacı para kazanmak olan bankalar ve şirketler tarafından tutulur. Finansal sistem, her biri hizmetlerini kullanmak için ücret talep eden taraflar arasında para hareketini kolaylaştıran üçüncü taraflarla doludur.

Merkezileşme sadece bankalarda ve şirketlerde durmadı. Aynı zamanda kripto para borsalarına da uzanır. en büyük iddiası bankacılık sisteminin elindeki kontrolü ortadan kaldırmaktır. Bu günlerde, güvensizlik korkusu nedeniyle bazı borsaları kullanırken kendinizi güvende hissedemezsiniz. Anahtarlarınıza tam olarak sahip olmadığınız bir sistem, tamamen merkezi olmayan bir sistem değildir.

Tamamen merkezi olmayan bir borsa oluşturma arayışında SuperEx doğdu. Dünyanın ilk Web3.0 kripto para borsası olarak, dünyanın en hızlı ve en güvenli kripto para borsasını oluşturmak için çalışıyor. Herkes için en kullanıcı dostu arayüzü geliştiriyorlar.


SuperEx Değişimi Nedir?

SuperEx değişim platformu , 2022'de piyasaya sürülen bir platformdur, kullanıcılarının kripto varlıkları alıp satmasına olanak tanıyan bir kripto para birimi değişim platformudur, ayrıca bir vadeli işlem özelliği ile birlikte gelir - bu, kullanıcıların kripto varlık dalgalanmasından 150×'e kadar yararlanmasına olanak tanır Kaldıraç.

Değişim platformu ekibi, platformda Musk'ın SpaceX'ine dayalı bir metaverse dünyası yarattığını iddia ediyor. Beyaz bültenlerine göre, Elon Musk'tan ilham alan Mars'ı kolonileştirme fikrini, platformdaki benzersiz yaratımlarıyla hayata geçirmek istiyorlar.

Misyon, milyarlarca kullanıcı için ademi merkeziyetçilik, DAO yönetimi, topluluk ademi merkeziyetçiliği ve kripto para birimlerine uygulamalı erişim sağlayan Web 3.0 tabanlı bir iş konsepti geliştirmektir. SuperEx, gerçek ve sanal dünyalar, metaverse ve evren ile her gezegen arasında kusursuz bir birlikte çalışabilirliğe izin verecektir. Ayrıca dünyadaki en şeffaf, güvenli, istikrarlı ve merkezi olmayan dijital varlık alım satım platformunu da inşa ediyorlar.

SuperEx uygulaması ve web sitesi, bir kripto para birimi değişiminin işlevselliğini yeni nesil bir dijital cüzdanla birleştirerek üyelere tasarruf, yatırımlar, ödemeler ve yaşam tarzı avantajları için hepsi bir arada bir platform sunar. Bu noktada amaç, mümkün olan en sorunsuz kullanıcı deneyimi ile ilk milyar insanı kripto para birimiyle tanıştırmaktır. Ocak 2022'de özel betasının başlatılmasından bu yana SuperEx, kendisini küresel blok zinciri alanındaki en önemli topluluklardan biri olarak hızla kabul etti.



Superex Cryptocurrency Exchange'in Özellikleri

Sıfır güvenlik riski: Merkezi olmayan SuperWallet entegredir ve özel anahtar şifrelenir ve kullanıcı cihazında saklanır. Kod güvenliği, politika ve diğer faktörlerden etkilenmez.

Kayıt yok & KYC (S2): Cüzdan onaylı işlemler, kayıt yok, KYC yok, zincirde işlem yerleşimleri tamamlandı, kurcalanamaz, güvenli ve şeffaf.

Açık sistem (Q2): SuperWallet'i açarak kullanıcıların Dapp veya akıllı sözleşmelerle etkileşime girmesine izin verin, kullanıcılara Meta, DeFi ve NFT'lere katılma yetkisi verilebilir.

Uzay Fonu: Uzay Fonu, uzayın insan keşfi için veya uzayın insan keşfine önemli katkılarda bulunan kurum veya kişilere fon sağlamak için kullanılır.

SuperEx Değişim İncelemesi

SuperEx exchange , kullanıcıların kripto varlıklarını üçüncü bir tarafın müdahalesi olmadan saklayabilecekleri, değişim uygulaması içinde merkezi olmayan bir cüzdan sunarak hafif bir merkezi olmayan yaklaşımla geldi - kullanıcılar uygulama içinde merkezi olmayan cüzdan oluşturabilir ve özel anahtara kimse olmadan sahip olabilir. üzerinde kontrol.

Değişim platformu ayrıca güvenlik yedeği olarak 2-FA kimlik doğrulamasını kullanarak güvenliğe öncelik verir.


SuperEx Exchange'e Nasıl Kaydolunur?

SuperEx Exchange Web Sitesinde herhangi bir şey yapmadan önce, henüz kayıt olmadıysanız aşağıdaki bağlantıdan kayıt olmanız gerekir.


Bir hesap açın ve e-postanıza gönderilecek olan aktivasyon kodu ile hesabınızı onaylayın, ardından uygulamaya giriş yapın.

Kayıt olduktan sonra uygulamayı Google Play Store'dan indirebilir ve kayıt sırasında kullandığınız e-posta ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

SuperEx Girişine Nasıl Giriş Yapılır

SuperEx değişim uygulamasına giriş yapmak için, öncelikle basit olan SuperEx borsasına kaydolmanız gerekir – hevesli kullanıcılar borsada sadece 3 dakika içinde bir hesap açabilirler.

Bir hesap açın ve e-postanıza gönderilecek olan aktivasyon kodu ile hesabınızı onaylayın, ardından uygulamaya giriş yapın.
Kayıt olduktan sonra uygulamayı Google Play Store'dan indirebilir ve kayıt sırasında kullandığınız e-posta ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.
Alternatif olarak, web sitelerine e-posta ve şifre ile giriş yapabilirsiniz: superex Exchange

SuperEx Simgesi (ET)

SuperEx değişim programı belirteci ET'dir - bu, belirteç sahiplerinin düşük işlem ücretlerinden ve değişim platformuna özel haklardan yararlanmasına izin vermek için SuperEx değişim ekibi tarafından verilir. 1 milyar token arzı var.

Değişim ekibine göre, ET, değişim platformundan yıllık olarak elde edilen %50 kârla piyasadan geri satın alınacak – bu, toplam arzı 1 milyardan 200 milyona düşürmeye yönelik bir yaklaşımdır.
SuperEx değişim yol haritasına göre, üzerinde bir meta veri deposu dünyası oluşturmak ve meta veri deposu dünyasında kullanılacak ana varlık olarak ET belirtecini kullanmak için bir genel zincir geliştirmeyi planladılar.

SuperEx ET Airdrop

SuperEx exchange, ilk kullanıcılarını ödüllendirmek için platforma kaydolan herkese bazı yardımcı program tokenlerini (ET) sunuyor.

Yeni kaydolduğunuzda ET airdrop alırsınız, airdrop sayfasında listelenen jetonu kazanmak için sosyal hesaplarını ve diğer etkinlikleri takip edin.

Kaydolduğunuzda size 10$ değerinde ET verilecektir. geri çekmeye çalışmayın. Lansmandan sonraya kadar bekleyin. Tutmaya devam et.
Aşağıdaki bağlantıdan şimdi kaydolun:


Şimdi bu fırsattan yararlanın ve ÜCRETSİZ ET Simgesini alın...

SuperEx Borsası Alım Satım: SuperEx Borsasında Nasıl Alım Satım Yapılır 

SuperEx Exchange'e başarılı bir şekilde kaydolduğunuzda aşağıdaki bağlantıdan SuperEx Exchange Trading platformunda işlem yapmaya başlayabilirsiniz:


Ancak, daha önce kaydolduysanız, web sitesine veya uygulamaya giriş yapabilir ve ticarete başlayabilirsiniz.

Özet 

SuperEx borsası , merkezi bir borsa oluşturmak için harika bir fikirle geldi - buna entegre edilmiş bir merkezi olmayan cüzdan da var. SuperEx exchange göz alıcı bir tasarıma sahiptir ve harika bir kullanıcı deneyimine sahiptir.

Bununla birlikte, SuperEx değişim incelemem şudur: güvenliğe öncelik verir ve ayrıca kullanıcılarına güzel teşvikler sunar, ancak teknik incelemede önerilen planlar, ancak ve ancak ekip kullanıcılarına en iyi şekilde hizmet vermeye kendini adamışsa gerçekleşebilir.

SuperEx'in nihai hedefi, kurucu ekibin yetkiyi DAO'ya devretmesi ve bunun sonucunda özerk ve topluluk tarafından yönetilen tamamen merkezi olmayan bir platform oluşturmaktır.










superex et coin
superex et coin price
giá coin
giá coin pi network
superex et coin app
superex et coin and
superex et coin and rec
superex et coin andur
superex et coin and jewelry
superex et coin appraisal
superex et coin auctions
superex et coin address
superex et coin box
superex et coin bank
superex et coin base
superex et coin buyers near me
superex et coin counter
superex et coin corporation
superex et coin collector
superex et coin cap
superex et coin charm
superex et coin company
superex et coin contract address
coinsuper exchange
coinex supported coins
cexp coin
superex et coin depot
superex et coin dealers
superex et coin deal
superex et coin date
superex et coin end
superex et coin exchange
superex et coin estimate
superex et coin esp
superex et coin estimater
superex et coin ebay
superex et coin franchise
superex et coin fear
superex et coin farm
superex et coin from
superex et coin flip
superex et coin flipper
superex et coin grinder
superex et coin game
superex et coin gift
superex et coin gen
superex et coin guil
superex et coin generator
superex et coin grading
superex et coin gallery
superex et coin holder
superex et coin hamp
superex et coin hack
superex et coin heist
hex sues coinmarketcap
superex et coin inc
superex et coin ii
superex et coin ir
superex et coin index
superex et coin in the world
coinsuper exchange review
superex et coin jewelers
superex et coin july
superex et coin jump
superex et coin john
superex et coin kro
superex et coin kresh
superex et coin kre
superex et coin krok
superex et coin krohor
superex et coin llc
superex et coin leak
superex et coin lipstick
superex et coin list
superex et coin laundry
superex et coin locations
superex et coin listing date
superex et coin me
superex et coin mehor
superex et coin me shell
superex et coin mehorc
superex et coin market cap
superex et coin machine
superex et coin master
superex et coin nms
superex et coin next
superex et coin new
superex et coin near me
superex et coin nes
superex et coin necklace
superex et coin or
superex et coin or r
superex et coin or shell
superex et coin or dead
superex et coin op
superex et coin operated car wash
superex et coin operated washer and dryer
5 ptas coin 1957 value
5 ptas coin to usd
2 anna coin 1935 value
superex et coin question
superex et coin quarter
superex et coin queen
superex et coin reader
superex et coin rec
superex et coin reading
superex et coin rei
superex et coin reddit
superex et coin rolls
superex et coin ring
superex et coin stash
superex et coin shell
superex et coin sn
superex et coin smart
superex et coin star
superex et coin shop
superex et coin show
superex et coin teaser
superex et coin toss
superex et coin twitter
superex et coin teas
superex et coin trick
superex et coin token
superex et coin token listing date
superex et coin token contract address
superex et coin under
superex et coin unknown
superex et coin umbrella
superex et coin uphold
superex et coin value
superex et coin vinyl
superex et coin vol
superex et coin vend
superex et coin wise
superex et coin wis
superex et coin worth
superex et coin wrappers
superex et coin wallet
superex et coin xenoblade
superex et coin xenoblade 3
xpe coin
superex et coin you
superex et coin yet
superex et coin zero
superex et coin zone
superex et coin 0ur
superex et coin 0r
superex et coin 07
superex et coin 02
0 exchange coin
0xe53ec727dbdeb9e2d5456c3be40cff031ab40a55
superex et coin 1r
superex et coin 12
superex et coin 1q
superex et coin 2 vinyl
superex et coin 2r
superex et coin 27
superex et coin 2020
superex et coin 2000
superex et coin 2000 p
superex et coin 3rd
superex et coin 37
superex et coin 4r
superex et coin 5r
superex et coin 777
7e coin
superex et coin 8/27
superex et coin 97


Comments

Popular posts from this blog

WIN FREE BITCOINS EVERY HOUR! #win #bitcoin

WIN FREE BITCOINS EVERY HOUR! WIN UP TO $200 IN FREE BITCOINS MULTIPLY YOUR BITCOINS PLAYING HI-LO WIN HI-LO JACKPOTS UP TO 1 BITCOIN FREE WEEKLY LOTTERY WITH BIG PRIZES BITCOIN SAVINGS ACCOUNT WITH DAILY INTEREST 50% REFERRAL COMMISSIONS FOR LIFE When will I get paid if I have Auto Withdraw enabled? If you have Auto-Withdraw enabled in your account, your account balance will go into PENDING on Sunday (if it is more than the min. withdraw amount) and you will be able to see this under PENDING PAYOUT on the FREE BTC page. The Bitcoins will be sent to your Bitcoin wallet soon after. You will receive an email notifying you of the payment if you have an email address associated with your account. If you wish to know the exact time when your balance will go into pending, click on the button that says WITHDRAW in the FREE BTC page and then click on AUTO and you will see a timer counting down to the payout time. How do I enable Auto Withdraw? By clicking on t

META FORCE'a nasıl kayıt olunur

META FORCE 'a nasıl kayıt olunur, 1 Akıllı telefonunuza veya PC'nize Poligon uyumlu bir cüzdan yükleyin. (Metamask, Trust Wallet) Devamını oku 2 Cüzdanınızı en az 10 DAI ve 1 MATIC ile doldurun - kripto para birimi satın almak için kripto para borsalarını veya ek hizmetleri (Metamask, Trust Wallet uygulamalarında) kullanın. Devamını oku 3 PC için - Kayıt düğmesine tıklayarak kayda devam edin. Akıllı telefon için - Kripto cüzdanınızda tarayıcı sekmesini açın. Devamını oku 4 Üst sıra bağlantınızı kopyalayıp kripto para cüzdanı uygulama tarayıcısına yapıştırın: https://meta-force.space/r/FKt9ZeOXF8 5 Kayıt sayfasına gitmek için Kaydol' a tıklayın

SuperEx Exchange Get $20 Per Account No Kyc Need!

 🚀 SuperEx Exchange Airdrop 🚀 🔹OLD AIRDROP BUT LIVE 🔹Very Huge Profit ➖Exchange Loot ➖Get $20 Per Account ➖Unlimited Loot ➖Signup With Email ➖No Kyc Need ➖Done ➖Instant Reward Distribution 🔥Good News - SuperEx Airdrop ET Token Listing In 3Days So Airdrop Still Live Join Fast With Multiple Accounts ✅Link: Superex Link 🔹All token in locked state so wait for any unlock update ⛔Note: Verification Code Coming In Spam Folder So Check There & Complete Registration, Loot Fast With Multiple Accounts, Must Do On/Off Aeroplane Mode Before Creating A New Account. 🔹Disclaimer: We are Airdrop Hunters. Don't send any fees for receiving airdrop tokens. Just join airdrop for free!